Qarku Tirane

Lajme

Jun 30, 2020    0

Ditën e sotme u zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore në nivel Qarku, për analizën 6-mujore të punës së kryer, në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të...

Jun 25, 2020    0

Ditën e sotme u zhvillua takimi i Komisionit të Planifikimit të Përballimit të Emergjencave në Qarkun Tiranë organizuar nga Prefekti i Qarkut , njëherësh dhe Kryetar i KMC-së të Qarkut Tiranë me...

Jun 10, 2020    0

Ditën e Mërkurë u zhvillua mbledhja e Këshillit Konsultativ, Qeveri Qendrore – Vetëqeverisje Vendore, e cila u bashkëkryesua nga znj.Romina Kuko zv.Ministër i Brendshëm dhe nga z.Aldrin Dalipi,...

Jun 04, 2020    0

Ditën e sotme u organizua një vizitë në zyrat e projektit të Linjës Kombëtare te Telefonit për Fëmijë – ALO 116 111. Vizita kishte si për qëllim raportimin e të dhënave të vitit 2019, diskutimi i...

Jun 01, 2020    0

Ky 1 Qershor ishte ndryshe. Përveçse simbolikës së festës ishte dhe dita e rikthimit të fëmijëve në kopshte dhe çerdhe pas një mbylljeje afër tre mujore.

Situata e vështirë që kaloji vendi...

May 27, 2020    0

Ditën e sotme u zhvillua takimi online mbi konsultimin e projektligjit të zhvillimit rajonal dhe kohezionit mes Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe përfaqësuesve të Fondit Shqiptar...

May 08, 2020    0

Ditën e enjte u zhvillua takimi online mbi temën “Qytetaret e rinj te Mesdheut” AJCM ku kishte përfaqësi dhe nga Qarku i Tiranës.

Takimi online fillimisht ishte informues mbi AJCM dhe...

May 06, 2020    0

Aleanca e Bashkëpunimit Mesdhetar (MCA) është një iniciativë që grupon së bashku rrjete të ndryshme të autoriteteve lokale dhe rajonale dhe qeveritë nga pellg. Si një rrjet i rrjeteve që...

Apr 04, 2020    0

Vendi po kalon ditë të vështira për shkak të koronavirusit. Shumë njerëz kanë braktisur punën për të qëndruar të izoluar duke u mbrojtur nga ky armik i pa dukshëm.

Këshilli i Qarkut Tiranë...

Mar 16, 2020    0

Në zbatim të udhëzimeve të organeve kompetente për marrjen e masave për të penguar përhapjen e virusit të Covid-19, Këshilli i Qarkut Tiranë informon qytetarët se për shërbimet duhet të përdorimin...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme