Qarku Tirane

Lajme

Nov 18, 2020    0

Me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit nga pushtuesit nazifashistë, Nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Vasilika Hysi, Zv.Kryeministri Erion Braçe,kryebashkiaku Erion Veliaj, Kryetarja e Këshillit...

Nov 18, 2020    0

Kavaja kremtoi 76-vjetorin e çlirimit nga pushuesit nazi-fashistë. Së bashku me veteranë, drejtues të pushtetit vendor, të pranishëm në këtë ceremoni ishin Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Redjan...

Nov 17, 2020    0

Zhvillohet takimi i dyte i Komitetit Drejtues se projektit “Bashki te Forta” per te diskuatuar me tej planifikimin e aktiviteteve per vitin 2021.
Nje fokus te rendesishem zuri dhe çeshtja e...

Oct 30, 2020    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko...

Oct 29, 2020    0

Anëtarët e organit drejtues të CPMR - Byroja Politike - kanë zgjedhur një President të ri gjatë takimit të tyre të 48-të të Asamblesë së Përgjithshme. Cees Loggen, Ministri Rajonal i Provincës së...

Oct 27, 2020    0

U zhvillua mbledhja Plenare e Komisionit te Ballkanit dhe Detit te Zit e CPMR-se online, ku u diskutua per Projekt Planin e Veprimit per periudhen Tetor 2020 deri Tetor 2022.
Dokumenti i...

Oct 01, 2020    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko drejtuan mbledhjen e Këshillit Konsultativ online, me praninë...

Sep 02, 2020    0

Kryetari i Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi ndoqi nga afër ecurinë e punimeve në rrugën ‘Artan Lenja’ në njësinë administrative Nr. 7 Tiranë, së bashku me Ministren e Shtetit për Marrëdhëniet me...

Aug 29, 2020    0

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë mbyll fazën e parë të projektit "Rrjetëzimi i Këshilltarëve Vendor" në bashkëpunim projektin zviceran me Bashki të Forta, mbështetur nga Ambasada...

Jul 15, 2020    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko drejtuan mbledhjen e Këshillit Konsultativ online, me praninë...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme