Qarku Tirane

Webinar-i "Drejt një Strategjie Rajonale të rinovuar për Mesdheun +25"

Published at : 24/11/2020 - 14:07

U zhvillua diten e sotme Webinar-i organizuar nga MedCoopAlliance mbi temën "Drejt një Strategjie Rajonale të rinovuar për Mesdheun +25".
Kjo event online synonte të kontribuojë në debatet e mbajtura në kuadër të 25 vjetorit të Procesit të Barcelonës dhe trajtoi pyetje të ndryshme nga pjesëmarrësit. Në këtë kontekst, qeverisja në shumë nivele është parashikuar si një aspekt kryesor për ndikimin e suksesshëm të bashkëpunimit në territor dhe sigurisht që është me rëndësi të madhe për organizatën e Konferencës së Rajoneve Periferike Detare dhe përfaqësimin e veprimeve të qeverive të tyre rajonale në Mesdhe.
Qarku i Tiranes ishte i ftuar dhe pjesemarres aktiv ne kete takim te rendesishem, me perfaqesimin e Keshilltares se Politikave te Jashtme ne institucion znj. Emirjona Huti.