Qarku Tirane

Byroja Politike e CPMR: Takim online me te gjithe anetaret

Published at : 26/03/2021 - 10:59

Kete vit per shkak te pandemise, Byroja Politike e organizates nderkombetare Konferenca e Rajoneve Periferike Detare u zhvillua online.
Takimi u hap me fjale pershendetese te Presidentit Z. Cees Loggen, i cili eshte njekohesisht dhe Ministër Rajonal i Noord-Hollande. U vijua me pas me miratimin e procesverbalit të mbledhjes së Byrosë Politike të mbajtur më 29 tetor 2020 duke përfshirë në procesverbalin e Asamblesë së Përgjithshme të vitit 2020.
Sesionet e tjera perfshine ceshtjet e Europes dhe Rikuperimit, ndihma e CPMR ne bashkepunimin rajonal si dhe ceshtjet administrative dhe financiare.