Qarku Tirane

Lajme

May 10, 2021    0

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë ka nisur fazen e tretë të projektit “Rrjetëzimi i Këshilltarëve Vendorë”në bashkëpunim me partnerët e Ambasadës së Zvicres në Shqipëri, projektit “...

May 05, 2021    0

U zhvillua takimi online i Komitetit Drejtues të Programit për Zhvillimin Rajonal i cili u përqendrua në progresin, rezultatet dhe sfidat me zbatimin e projektit, miratimin e Reagimit Strategjik...

Apr 22, 2021    0

Takimi online u bashkëorganizua nga Komisioni Ballkanik dhe Detin e Zi të CPMR (CPMR BBSC) dhe nga Qendra Ndërkombëtare për Studime të Detit të Zi (ICBSS).
Konferenca online e pritur dhe e...

Apr 20, 2021    0

Seminari i përbashkët i organizuar nga partnerët e projektit SMARTMED & BEST MED-përfaqësojnë një moment historik të parë për të dy Projektet Strategjike, që tani janë vetëm rreth gjysmës së...

Apr 14, 2021    0

U zhvillua online Workshop-i i Programit për Zhvillimin Rajonal, ku pjesë e tij ishte dhe Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë.
Rendi i ditës për diskutim ishte si më poshtë:
...

Mar 26, 2021    0

Kete vit per shkak te pandemise, Byroja Politike e organizates nderkombetare Konferenca e Rajoneve Periferike Detare u zhvillua online.
Takimi u hap me fjale pershendetese te Presidentit Z....

Feb 24, 2021    0

Zhvillohet online mbledhja e jashtëzakonshme e Komitetit Drejtues të Programit për Zhvillimin Rajonal, e cila u mbajt në kuadër të finalizimit të raportit të vlerësimit mbi ecurinë e projektit....

Feb 22, 2021    0

U zhvillua tryeza kombëtare: “Tërmeti dhe Rimëkëmbja” ku u diskutua për rimëkëmbjen e familjeve të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit 2019, që la pas 51 viktima, qindra të plagosur dhe mijëra të...

Feb 22, 2021    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve dhe Qarkut Tiranë z.Aldrin Dalipi mori pjesë në një takim virtual me përfaqësuesit e Bankës Botërore mbi diskutimin e një detyre te re analitike dhe...

Feb 10, 2021    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendës ministren e Brendshme znj. Romina Kuko...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme