Qarku Tirane

Projekte

Feb 05, 2019    0

Këshilli i Qarkut Tiranë organizon Forumin për “Politikat e BE dhe mundësitë e bashkëpunimit në territorin e BE, të fokusuara në teknologjinë, inovacionin dhe rininë e hapësirës Adriatiko-Joniane...

Nov 07, 2017    0

Projekt për “Asistencë për riintegrimin e viktimave dhe viktimave të mundshme të trafikimit”. Marrëveshja e nënshkruar mes Këshillit të Qarkut Tiranë dhe Organizatës “Të ndryshëm dhe të Barabartë...

Nov 07, 2017    0

Këshilli i Qarkut Tiranë ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi për t’u ardhur në ndihmë personave me aftësi të kufizuara.
Projekti ofron shërbimin e karrigeve me rrota për personat me aftësi të...

Aug 15, 2017    0

Këshilli i Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Fondacionin Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara ka nisur zbatimin e projektit: Ofrimi i shërbimit të karrigeve me rrota...

May 29, 2017    0

Integrimi i familjeve të kthyera nga jashtë është pjesë e misionit të shoqërisë. Për këtë qëllim është kryer një studim i rëndësishëm ku jepen detaje dhe mundësi konkrete se si fëmijët e kthyer...

May 22, 2017    0

Mbështetja e të rinjve, biznesit vendas, turizmit, por edhe agri-kulturës, si mundësi reale për zhvillimin e zonave rurale dhe ekonomisë së kryeqytetit, janë shpallur disa nga prioritetet kryesore...

Apr 21, 2017    0

Institucioni i Këshillit të Qarkut të Tiranës në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Çiklizmit organizuan aktivitetin Çiklistik “Trofeu i Kalave”.

Qëllimi i kësaj gare çiklistike ishte...

Dec 21, 2015    0

Sot më 21 dhjetor 2015 në ambientet e Këshilli i Qarkut Tiranë firmosi një memorandum bashkëpunimi me Observatorin për të Drejtat e Fëmijëve me qëllim realizimin e mbledhjes së të dhënave...

Nov 17, 2015    0

Qarku i Tiranës shtrihet në pjesën qendrore të Shqipërisë, duke zënë një pjesë të Ultësirës Bregdetare dhe asaj të Kavajës, viset kodrinore përreth tyre dhe Malësinë e Tiranës. Ai kufizohet nga...

Nov 16, 2015    0

Në vitin 2010 Qarku i Tiranës shënonte një numër popullsie 997.380 banorë dhe një numër të përgjithshëm familjesh prej 107,311, nga të cilat 7,542 fëmijë ose 7.03 % janë familje të varfra dhe kanë...

Pages

Subscribe to RSS - Projekte