Qarku Tirane

Kultura

Feb 02, 2019    0

Violinisti Shkëlzen Doli ka mbajtur përsëri një koncert në Tiranë, duke mbledhur në sheshin "Skënderbeu", qindra artdashës të ardhur nga qytete të ndryshme të vendit.

Programi i koncertit...

Feb 02, 2019    0

Nëse mendoni se janë valltarë, gaboheni! Nëse mendoni se janë vendas, jo…! Pas tyre fshihet tradita dhe kultura e një kombi tjetër!

Pazari i Ri pasditen e 4 Majit u shndërrua në një arenë...

Feb 01, 2019    0

Një mbrëmje në Pazarin e Ri / Këtë të mërkurë Këshilli i Qarkut Tiranë organizoi aktivitetin “Përqafo Traditën” me thirrjen, bashkohu me turistët që njohin traditën shqiptare. Më ndihmën e...

Jan 21, 2019    0

Grupi kulturor tradicional i Qarkut të Tiranës mbylli me sukses duke marrë kupën e edicionit të 10-të të Festivalit Folklorik Kombëtar të Gjirokastrës 2015.
Në një maratonë të trashëgimisë...

May 07, 2017    0

Kryeqendra e Shqipërisë, Tirana është kthyer në “shtëpinë” e 230 artistëve të rinj nga Mesdheu dhe Europa, pjesëmarrës në edicionin e 18 të Bienales së Artistëve të Rinj “Mediterrane 18”, duke e...

Feb 01, 2016    0

Është ndarë nga jeta në moshën 96-vjeçare akademiku Kristo Frashëri. Profesor Frashëri, pinjoll i familjes së madhe të Frashërllinjve, ka qenë një ndër figurat më të njohura...

Oct 15, 2015    0

Në këtë aktivitet , Ansambli i Qarkut Tiranë u cilesua si grupi më i mirë ndërmjet 11 shteteve  pjesmarrëse.

Subscribe to RSS - Kultura