Qarku Tirane

Lajme

Lajme-Arkiva

Zhvillohet takimi i dyte i Komitetit Drejtues se projektit “Bashki te Forta” per te diskuatuar me tej planifikimin e aktiviteteve per vitin 2021.
Nje...

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me...

Anëtarët e organit drejtues të CPMR - Byroja Politike - kanë zgjedhur një President të ri gjatë takimit të tyre të 48-të të Asamblesë së Përgjithshme. Cees...

Lajme-Arkiva

Oct 27, 2020

U zhvillua mbledhja Plenare e Komisionit te Ballkanit dhe Detit te Zit e CPMR-se online, ku u diskutua per Projekt Planin e Veprimit per periudhen Tetor...

Oct 01, 2020

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko drejtuan mbledhjen e...

Sep 02, 2020

Kryetari i Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi ndoqi nga afër ecurinë e punimeve në rrugën ‘Artan Lenja’ në njësinë administrative Nr. 7 Tiranë, së bashku me...

Lajme-Arkiva

Zhvillohet takimi i dyte i Komitetit Drejtues se projektit “Bashki te Forta” per te diskuatuar me tej planifikimin e aktiviteteve per vitin 2021.
Nje...

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me...

Anëtarët e organit drejtues të CPMR - Byroja Politike - kanë zgjedhur një President të ri gjatë takimit të tyre të 48-të të Asamblesë së Përgjithshme. Cees...

Lajme-Arkiva

Oct 27, 2020

U zhvillua mbledhja Plenare e Komisionit te Ballkanit dhe Detit te Zit e CPMR-se online, ku u diskutua per Projekt Planin e Veprimit per periudhen Tetor...

Oct 01, 2020

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko drejtuan mbledhjen e...

Sep 02, 2020

Kryetari i Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi ndoqi nga afër ecurinë e punimeve në rrugën ‘Artan Lenja’ në njësinë administrative Nr. 7 Tiranë, së bashku me...

Bashkite e Qarkut