Njoftime Pune

February 22, 2021

Njoftim për vend vakant pune

Drejtoria Juridike dhe Burimeve Njerëzore SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE Specialist për arkivën Tiranë, në Drejtorinë…

Njoftime Pune
Read More