EDICIONI I 19 -TË I #JAVËS SË EURORAJONEVE. EURORAJONI PARAQET WORKSHOP-IN E MEDCOOPALLIANCE MBI MULTIQEVERISJEN DHE TRANZICIONIN E GJELBËRT