109 VJETORI I POLICISË SË SHTETIT
Takim për sektorin e blegtorisë
Mbledhja e fundit për vitin 2021 e Këshillit Konsultativ
Tryezë e përbashkët me Bashkitë e Qarkut Tiranë
KONFERENCA KOMBËTARE - NXITJA E INTEGRITETIT NË NIVEL LOKAL NË SHQIPËRI
KONFERENCA AI-NURECC PLUS “INDUSTRITË KREATIVE DHE KULTURORE NË RAJONIN ADRIATIKO-JONIAN"
Gëzuar 28 & 29 Nëntorin
26 Nëntori ditë historike për Tiranën
Trajnim mbi institucionet vendore
MBLEDHJA E RRADHËS E KËSHILLIT KONSULTATIV QEVERISJE QENDRORE-VENDORE
77-VJETORI I ÇLIRIMIT TË TIRANËS
DEBATI PËR REFORMËN TERRITORIALE NË EMISIONIN “LOG”
ZHVILLIMI I ASAMBLESË TË 18-TË TË PËRGJITHSHME TË EURORAJONIT ADRIATIKO-JONIAN
WORKSHOP-I RAJONAL MBI ADVOKACINË NË BALLKANIN PERËNDIMOR
WORKSHOP-I RAJONAL MBI ADVOKACINË NË BALLKANIN PERËNDIMOR
JAVA E EURORAJONEVE 2021
JAVA E EURORAJONEVE 2021
ZHVILLOHET "MARATONA E TIRANËS 2021"
ZHVILLOHET "MARATONA E TIRANËS 2021"
ASAMBLEJA E PËRGJITHSHME E XVIII-TË E EURORAJONIT ADRIATIKO-JONIAN
MARATONA E TIRANËS 2021
EDICIONI I 19 -TË I #JAVËS SË EURORAJONEVE. EURORAJONI PARAQET WORKSHOP-IN E MEDCOOPALLIANCE MBI MULTIQEVERISJEN DHE TRANZICIONIN E GJELBËRT
MBLEDHJA E RADHËS KËSHILLIT KONSULTATIV QEVERI QENDRORE-VETËQEVERISJE VENDORE
DITA E SHENJTËRIMIT TË NËNË TEREZËS: INAGUROHET SHTATORJA E SHËNJTORES NË BASHKINË KAMËZ
KONFERENCA E PEZËS, SI SIMBOL I PËRPJEKJES SË MADHE PËR BASHKIM
next arrow
previous arrow
Lajme të fundit
Qarku Tiranë

Këshilli i qarkut përbëhet nga përfaqësues të bashkive që bëjnë pjesë në qark. Kryetarët e bashkive që bëjnë pjesë në qark janë kurdoherë anëtarë të këshillit të qarkut.

 

 

 

 

Këshilli i qarkut përbëhet nga përfaqësues të bashkive që bëjnë pjesë në qark. Kryetarët e bashkive që bëjnë pjesë në qark janë kurdoherë anëtarë të këshillit të qarkut. Numri i anëtarëve të këshillit të qarkutcaktohet në përpjesëtim me numrin e popullsisë, sipas nenit 73 të ligjit Nr. 139/2015 “Për vetëqeverisjen vendore”. Funksioni i anëtarit të këshillit të qarkut është i papajtueshëm me çdo funksion në administratën e qarkut.