Qarku Tirane

Lajme

Apr 03, 2019    0

Ditën e hënë, datë 1 prill 2019, nën drejtimin e kryetarit të Shoqatës së Qarqeve të Shqipërisë, zotit Aldrin Dalipi dhe zëvëndësministres së Brendshme, zonjës Romina Kuko u zhvillua mbledhja e...

Mar 30, 2019    0

Ditën e Premte, datë 29 Mars 2019 u mblodh Komiteti Drejtues i Programit për Zhvillimin Rajonal të Shqipërisë ku mori pjesë dhe Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë...

Mar 30, 2019    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendëskryetaren e zj. Bora Panajoti dhe Sekretarin e Këshillit z. Agron Agalliu pritën në takim Sekretarin e...

Mar 30, 2019    0

Drejtoria e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës pranë Këshillit tëQarkut Tiranë organizoi një takim me Drejtorinë e Zhvillimit Rural në Bashkinë e Tiranës dhe specialistët ZMAT-ve në...

Mar 29, 2019    0

Prefekti i Tiranës Znj. Suzana Jahollari në praninë e Zëvendëskryetares së Këshillit të Qarkut Tiranë zj. Bora Panajoti në bazë të urdhrit Nr. 6 të vitit 2017 të Kryeministrit Edi Rama për “Për...

Mar 22, 2019    0

Të hënën, kryebashkiaku i Zagrebit z.Milan Bandiq dhe bashkëpunëtorët e tij pritën Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi, në Bashkinë e qytetit.

Kryebashkiaku u shpreh se...

Mar 01, 2019    0

Fuqizimi i Strukturave të Qeverisjes Vendore në Shqipëri, shihet si një pjesë e rëndësishme për zhvillimin e vendit.

Për këtë qëllim Qeveria Zvicerane dhe Këshilli i Europës po zbaton një...

Mar 01, 2019    0

Forcimi i rolit të rajoneve, si nevojë për projekte të përbashkëta në fushën e turizmit, mjedisit dhe kulturës

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë dhe Shoqatës së...

Feb 27, 2019    0

Ditën e martë 27 shkurt 2019 u zhvillua mbledhja e dytë për këtë vit e Këshillit Konsultativ Qeverisje Qendrore-Vetëqeverisje Vendore, e kryesuar nga Kryetarja e Këshillit Konsultativ Znj.Romina...

Feb 25, 2019    0

Eurorajoni Adriatiko-Jonian vlerëson hapat e Qarkut të Tiranës në bashkëpunimin me rajonet kroate.

Në faqen e vetë zyrtare Eurorajoni i ka dhënë vëmendje çështjeve të trajtuara nga Kryetari...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme