Qarku Tirane

Lajme

Sep 27, 2019    0

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë ka zhvilluar dje mbledhjen e parë pas zgjedhjeve të 30 qershorit. SHKQSH drejtohet nga Aldrin Dalipi, kryetar i Qarkut Tiranë.

Shoqata vlerësoi...

Sep 26, 2019    0

Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e Këshillit Konsultativ, i cili bashkëdrejtohet nga Zëvendësministri i Brendshëm, Znj. Romina Kuko, përgjegjës për koordinimin e pushtetit vendor dhe si Kryetari...

Sep 25, 2019    0

Zhvillohet mbledhja e tretë e grupit tematik të decentralizmit (GTD) pranë Ministrisë së Brendshme në bashkëpunim me departamentin e zhvillimit dhe mirëqeverisjes në Kryeministri për vitin 2019....

Sep 23, 2019    0

Faza e dytë dhe tejet e rëndësishme për të rikuperuar pasojat e shkaktuara nga tërmeti janë vlerësimi i dëmeve dhe shpërblimi i çdo familjeje të dëmtuar.

Fillimisht ishte Këshilli Bashkiak...

Sep 22, 2019    0

Kryeministri Edi Rama, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj dhe kryetari i Qarkut, Aldrin Dalipi ishin dje në Njësinë Administrative Nr 7 në Tiranë ku vizituam disa nga familjet më të dëmtuara...

Sep 20, 2019    0

U zhvillua më 19-20 Shtator takimi dy ditor i dy komuniteteve Blue dhe Green Growth në Komitetin e Rajoneve në Bruksel.

Eventi mblodhi dy komunitetet tematike për të përmbyllur punën e tre...

Sep 17, 2019    0

Mbledhja e radhës e Këshillit Konsultativ do të mbahet ditën e Enjte më datë 26 Shtator 2019 në orën 10.00.

Këshilli Konsultativ bashkëdrejtohet nga Zëvendësministri i Brendshëm, Znj.Romina...

Sep 17, 2019    0

Kjo e hënë shënoi nisjen e vitit të ri shkollor për sistemin parauniversitar.

Nxënësit nga klasa e parë në të 12 nisën sot një vit të ri përpjekjesh në rrugën e dijes.

Në të gjitha...

Sep 16, 2019    0

Veteranë lufte, pasardhës të dëshmorëve, Presidenti i Republikës, përfaqësues të ekzekutivit dhe institucioneve kryesore shtetërore, deputetë e drejtues të pushtetit vendor, përkujtuan sot në një...

Sep 15, 2019    0

Këshilltarët e Qarkut që përfaqësojnë Kamzës me kreun e institucionit vlerësojnë punën për vitin e ri shkollor

Në vigjilje të nisjes së vitit të ri shkollor kryetari i...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme