Qarku Tirane

Lajme

Jan 25, 2020    0

Delegacioni nga Qarku i Tiranës i kryesuar nga Kryetari Aldrin Dalipi zhvilloi sot një vizitë zyrtare në Qarkun Dubrovnik-Neretva.

Me këtë rast, u mbajt një takim i përbashkët i Presidentit...

Jan 25, 2020    0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi u takua në zonën e bregdetit të Golemit në Kavajë me disa peshkatarë në këtë zonë ku folën për ecurinë e punës së tyre të përditshme dhe...

Jan 16, 2020    0

Deri pak muaj më parë sapo futeshe në zonën e Paskuqanit dhe shikoje anën tjetër të lumit vihej re qartë diferenca e dy botëve të ndryshme.

Nëse në anën përballë dukeshin pemë të mbjella...

Jan 14, 2020    0

Kryetari i Qarkut Tiranë, z. Aldrin Dalipi nderoi me titullin “Mirënjohje e Qarkut” Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë.

“Në shenjë vlerësimi të lartë për përkushtimin, kurajën, forcën...

Dec 30, 2019    0

Këshilli i Qarkut Tiranë pak ditë më parë ka zhvilluar mbledhjen në ambientet e bashkisë Kamëz ku ka miratuar një sërë vendimesh të rëndësishme, si buxhetin afatmesëm të Këshillit të Qarkut Tiranë...

Dec 23, 2019    0

Ditën e sotme, në ambientet e Këshillit të Qarkut Tiranë, u zhvillua takimi konsultues të projekt buxhetit për vitin 2020 me studentë nga universitete publike dhe private të Qarkut Tiranë.

...

Dec 17, 2019    0

Komisioni Intermesdhetar i CPMR në bashkëpunim me Rajonin e Lazios, Itali organizoi për herë të parë Këshillin Rinor me përfaqësues të rinj nga disa prej rajoneve të komisionit si Occitane,...

Dec 17, 2019    0

Këshilli Qarkut dorëzoji në Bashkinë e Tiranës 300 raste të reja të vlerësimit financiar për familjet, banesat e të cilëve u dëmtuan nga tërmeti 21 shtatorit.

Deri tani është përmbyllur...

Dec 10, 2019    0

Pas miratimit të 1000 emrave në mbledhjen e kaluara, Këshilli Bashkiak i Tiranës miratoi mbrëmjen e djeshme edhe listën tjetër me 200 emra që përfitojnë dëmshpërblime për dëmet e tërmetit të 21...

Dec 08, 2019    0

Konferenca e Rajoneve Periferike Detare CPMR, në bashkëpunim me katër partnerët e iniciativës (Eurorajoni Adriatiko- Jonian, Forumi i qyteteve Adriatio-Joniane, Forumi i Dhomave të Tregtisë...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme