Qarku Tirane

Lajme

Nov 04, 2015    0

Në një ceremoni të veçantë, Kryetari i Këshillit Bashkiak, z. Aldrin Dalipi dhe Nënkryetarja e Bashkisë, znj. Brunilda Paskali, i dorëzuan Presidentit të Grupit Social – Demokrat në Parlamentin...

Oct 31, 2015    0

Me rastin e 30-vjetorit të hapjes për nënshkrim të Kartës Europiane të Vetëqeverisjes Lokale, 20-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në Këshillin e Europës dhe 15-vjetorin e Ratifikimit të...

Oct 27, 2015    0

Tirana iu bashkua nismës së mbi 80 vendeve për të festuar ditën e themelimit të OKB-së. Kulla e Sahatit në kryeqytetin shqiptar mbrëmjen 24 tetorit është ndriçuar me ngjyrë blu, ngjyra zyrtare e...

Oct 21, 2015    0

Këshilli i Qarkut Tiranë ditën e martë më datë 20. 10. 2015 zhvilloi mbledhjen e radhës duke miratuar projektvendimet që ishin përcaktuar në rendin e ditës. Nën drejtimin e kryetarit të Këshillit...

Oct 19, 2015    0
Oct 16, 2015    0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë, z. Aldrin Dalipi mori pjesë në prezantimin nga kryetari i Bashkisë Tiranë, z. Erion Veliaj të masterplanit të Liqenit Artificial të Tiranës pjesë e të cilit...

Oct 15, 2015    0

Në përkujtim të veprës së Nënë Terezës, bashkohu edhe ti në Javën e...

Oct 10, 2015    0

Sot me datë 07.10.2015 në sallën e...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme