Qarku Tirane

Lajme

Jul 12, 2016    0

Me rastin e 10-vjetorit të Eurorajonit Adriatiko-Jonian, Presidentja e Republikës së Kroacisë, znj. Kolinda Grabar-Kitaroviç priti ditën e hënë 11 Korrik, në ambientet e pallatit presidencial të...

Jul 11, 2016    0

10 vjet pas krijimit të tij, anëtarët e Eurorajonit Adriatiko-Jonian u mblodhën në 2 korrik 2016 në Pula (Kroaci), pikërisht aty ku u krijua, për të bërë një bilanc të punëve të bëra, për të...

Jul 07, 2016    0

Mbahet konferenca me temë “Parandalimi dhe lufta kundër parregullsive financiare dhe mashtrimeve”

 

Është organizuar në Tiranë Konferenca e Presidencës së...

Jul 05, 2016    0

Në selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar u zhvilluan sot vizita për të uruar besimtarët myslimanë shqiptarë për ditën e Bajramit të Madh.

Së bashku me kreun e Bashkisë së Tiranës, Erion...

Jun 23, 2016    0

Në Këshillin e Qarkut Tiranë u zhvillua mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës nën drejtimin e kreut të Qarkut Tiranë.

Në mbledhje morën pjesë anëtarët e këtij komisioni drejtuesit e...

Jun 18, 2016    0

Për autoritetet lokale të rajonit Adriatiko-Jonian, integrimin europian i vendeve kandidate të këtij pellgu, kalon së pari përmes realizimit të projekteve konkrete që krijojnë lidhjet e nevojshme...

Jun 13, 2016    0

Ministria Financave ka ndërmarrë nismën për hartimin e projektligjit për financat vendore, i cili hartohet për herë të parë në Shqipëri.

Ky projektligj vjen pas ligjit për vetëqeverisjen...

Jun 11, 2016    0

Me moton “Tirana 1 vit në punë”, Bashkia e Tiranës bëri sot bilancin e punëve publike të realizuara që nga 21 qershori i kaluar, si domethënie për forcën e ndryshimit që solli vota e qytetarëve që...

Jun 08, 2016    0

Kryetari i Qarkut Tiranë dhe Këshillit Bashkiak, Aldrin Dalipi zhvilloi sot një takim miqësor me Myftiun e Tiranës, Ylli Gurra.

Nëpërmjet Myftiut të Tiranës, zoti Dalipi uroi agjërim të...

Jun 02, 2016    0

Zv. Presidenti i Eurorajonit Adriatiko-Jonian dhe njëkohësisht Presidenti i Rajonit të Abruzzos, Itali, Z. Luciano D’Alfonso me anë të një letre i është drejtuar Presidentit të Eurorajonit...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme