Qarku Tirane

Lajme

Feb 20, 2019    0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë dhe njëkohësisht zv.Presidenti i Eurorajonit Adriatiko-Jonian z. Aldrin Dalipi priti në një takim të veçantë në selinë e Qarkut Tiranë ambasadoren e...

Feb 15, 2019    0

Konferenca e Rajoneve Periferike Detare (CPMR) mirëprit vendimin e Parlamentit Europian për të miratuar Raportin e Rregullimit të Dispozitave të Përbashkëta për investimet e ardhshme në rajonet e...

Feb 14, 2019    0

Kryetari i Qarkut të Tiranës, zoti Aldrin Dalipi dhe kryetarja e shoqatës jofitimprurëse ODA, zonja Zana Sina nënshkruan me datë 14 shkurt 2019 marrëveshje bashkëpunimi.

Qëllimi i këtij...

Feb 11, 2019    0

Tirana festoi sot 99-vjetorin e shpalljes Kryeqytet i Shqipërisë. Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh jo vetëm në përkujtim të çasteve më të rëndësishme të historisë së Tiranës...

Feb 09, 2019    0

Nga data 4 shkurt deri më 30 prill 2019, Rezidenca e Italisë në Tiranë mirëpret ekspozitën "L’Eterno Femminino” Përfaqësimi i gruas shqiptare nga shekulli i Njëzetë deri më sot".

Kuruar nga...

Feb 08, 2019    0

Forumi i Dhomave Adriatiko- Joniane të Tregtisë do të ofrojë 4 bursa për studentët e shteteve jo anëtare të Bashkimit Europian falë Projektit Europian AI –NURECC.

Pjesëmarrja do të jetë...

Feb 08, 2019    0

Pas 40 vitesh harresë, rreth 13 mijë banorët që jetojnë përgjatë Rr. “Babë Rexha” do të marrin një furnizim më të mirë me ujë. Bashkia e Tiranës dhe UKT po kryejnë një nga investimet më të...

Feb 04, 2019    0

Sot mbushen 75 vjet nga masakra e "4 Shkurtit" në Tiranë.

Në përkujtim e nderim të viktimave të kësaj masakre, në ambientet e gjimnazit “Qemal Stafa” në kryeqytet u përkujtua kjo ngjarje...

Feb 01, 2019    0

U zhvillua të enjten, datë 31 janar 2019 mbledhja e Këshillit Konsultativ “Qeveri Qendrore-Vetëqeverisje Vendore”e cila u kryesua nga Zv/Ministrja e Brendshme zonja Romina Kuko me bashkëkryetar...

Jan 28, 2019    0

Në ambientet e Këshillit të Qarkut Durrës, Shoqata e Qarqeve zhvilloi një takim konsultativ me Agjencinë për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore.

Në takim merrnin pjesë 12 kryetarët e...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme