Qarku Tirane

Lajme

Jan 19, 2016    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës, z. Aldrin Dalipi zhvilloi një takim me kreun e trupit diplomatik të Vatikanit në Shqipëri, Arqipeshkvi Ramiro Moliner Inglés...

Jan 18, 2016    0

Përfundimi i korridorit Baltik-Adriatik, përfshirë edhe zgjerimin e tërë bregut Adriatik-Jon, zgjerimi i korridorit Skandinavi-Mesdhe nga veriu në jug, si dhe një lidhje më të...

Jan 12, 2016    0

Përfundimi i korridorit Baltik-Adriatik, përfshirë edhe zgjerimin e tërë bregut Adriatik-Jon, zgjerimi i korridorit Skandinavi-Mesdhe nga veriu në jug, si dhe një lidhje më të mirë mes Gadishullit...

Jan 11, 2016    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave  të Qarqeve të Shqipërisë  z. Aldrin Dalipi dhe nënkryetarja znj. Greta Bardeli zhvilluan në Shkodër një takim me Ambasadorin e Konfederatës së...

Jan 07, 2016    0

Situata e rënduar për shkak të reshjeve ka bërë që autoritetet vendore të jenë në terren për të monitoruar situatën nga afër.

Kryetari i Qarkut të...

Dec 27, 2015    0

Me rastin e festive të fundvitit, Kryetari i Qarkut dhe i Këshillit Bashkiak të Tiranës, z. Aldrin Dalipi dhe anëtarë të Këshillit vizituan Shtëpinë e Foshnjës në fshatin SOS ku qëndrojnë 30...

Dec 22, 2015    0

Afrimi i të rinjve me kinemanë tashmë është një realitet. Iniciativa e Qarkut Tiranë për të çuar çdo të hënë gjimnazistët e kryeqytetit në kinema është realizuar edhe këtë javë...

Dec 21, 2015    0

Sot më 21 dhjetor 2015 në ambientet e Këshilli i Qarkut Tiranë firmosi një memorandum bashkëpunimi me Observatorin për të Drejtat e Fëmijëve me qëllim realizimin e mbledhjes së të dhënave...

Dec 16, 2015    0

Ashtu siç ishte premtuar që pa ardhur muaji i festave, e hëna ishte për të rinjtë në kinema.

Kjo iniciativë e Këshillit të Qarkut të Tiranës, u realizua dhe këtë të hënë.
Ishin të...

Dec 15, 2015    0

Në ambientet e Këshillit Bashkiak të Tiranës u zhvillua sot takimi i parë mes Bashkisë dhe të moshuarve të cilët tashmë do të përfaqësohen nga Këshilli i Moshës së Tretë, për të ndjekur nga afër...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme