Qarku Tirane

Lajme

Mar 22, 2019    0

Të hënën, kryebashkiaku i Zagrebit z.Milan Bandiq dhe bashkëpunëtorët e tij pritën Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi, në Bashkinë e qytetit.

Kryebashkiaku u shpreh se...

Mar 01, 2019    0

Fuqizimi i Strukturave të Qeverisjes Vendore në Shqipëri, shihet si një pjesë e rëndësishme për zhvillimin e vendit.

Për këtë qëllim Qeveria Zvicerane dhe Këshilli i Europës po zbaton një...

Mar 01, 2019    0

Forcimi i rolit të rajoneve, si nevojë për projekte të përbashkëta në fushën e turizmit, mjedisit dhe kulturës

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë dhe Shoqatës së...

Feb 27, 2019    0

Ditën e martë 27 shkurt 2019 u zhvillua mbledhja e dytë për këtë vit e Këshillit Konsultativ Qeverisje Qendrore-Vetëqeverisje Vendore, e kryesuar nga Kryetarja e Këshillit Konsultativ Znj.Romina...

Feb 25, 2019    0

Eurorajoni Adriatiko-Jonian vlerëson hapat e Qarkut të Tiranës në bashkëpunimin me rajonet kroate.

Në faqen e vetë zyrtare Eurorajoni i ka dhënë vëmendje çështjeve të trajtuara nga Kryetari...

Feb 20, 2019    0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë dhe njëkohësisht zv.Presidenti i Eurorajonit Adriatiko-Jonian z. Aldrin Dalipi priti në një takim të veçantë në selinë e Qarkut Tiranë ambasadoren e...

Feb 15, 2019    0

Konferenca e Rajoneve Periferike Detare (CPMR) mirëprit vendimin e Parlamentit Europian për të miratuar Raportin e Rregullimit të Dispozitave të Përbashkëta për investimet e ardhshme në rajonet e...

Feb 14, 2019    0

Kryetari i Qarkut të Tiranës, zoti Aldrin Dalipi dhe kryetarja e shoqatës jofitimprurëse ODA, zonja Zana Sina nënshkruan me datë 14 shkurt 2019 marrëveshje bashkëpunimi.

Qëllimi i këtij...

Feb 11, 2019    0

Tirana festoi sot 99-vjetorin e shpalljes Kryeqytet i Shqipërisë. Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh jo vetëm në përkujtim të çasteve më të rëndësishme të historisë së Tiranës...

Feb 09, 2019    0

Nga data 4 shkurt deri më 30 prill 2019, Rezidenca e Italisë në Tiranë mirëpret ekspozitën "L’Eterno Femminino” Përfaqësimi i gruas shqiptare nga shekulli i Njëzetë deri më sot".

Kuruar nga...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme