Qarku Tirane

Lajme

May 20, 2019    0

Këshilli i Qarkut të Tiranës vlerësoi Fondacionin “Fundjavë Ndryshe” dhe drejtuesin e saj Arbër Hajdari me titullin “Nderi i Qarkut”.

“Për kontributin e çmuar në ndihmë të njerëzve në...

May 04, 2019    0

Të gjithë ata që merren me bujqësi dhe blegtori në zonat rurale të Bashkisë së Tiranës, nga sot kanë një aleat më shumë për të shitur produktet e tyre. Këshilli Bashkiak i Tiranës vendosi krijimin...

Apr 18, 2019    0

Si pjesë e fillimit të thirrjes së parë për projekte strategjike, Programi Interreg MED zhvilloi një seminar aplikues më 4 prill në Marsejë (Francë), i cili paraqiti modalitetet e pjesëmarrjes në...

Apr 16, 2019    0

Kryetari i Kuvendit z.Gramoz Ruçi ndodhet për vizitë zyrtare dyditore në Itali, me ftesë të Presidentit të Dhomës së Deputetëve Fico dhe Presidentes së Senatit Casellati.

Z. Ruçi në këtë...

Apr 05, 2019    0

Ditën e sotme, datë 4 prill 2019 u zhvillua konferenca vjetore me temë “Sfidat në punësimin e studentëve tanë. Nxitja e sipërmarrjes individuale”.

Qendra Multifunksionale “New Generation”...

Apr 03, 2019    0

Ditën e hënë, datë 1 prill 2019, nën drejtimin e kryetarit të Shoqatës së Qarqeve të Shqipërisë, zotit Aldrin Dalipi dhe zëvëndësministres së Brendshme, zonjës Romina Kuko u zhvillua mbledhja e...

Mar 30, 2019    0

Ditën e Premte, datë 29 Mars 2019 u mblodh Komiteti Drejtues i Programit për Zhvillimin Rajonal të Shqipërisë ku mori pjesë dhe Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë...

Mar 30, 2019    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendëskryetaren e zj. Bora Panajoti dhe Sekretarin e Këshillit z. Agron Agalliu pritën në takim Sekretarin e...

Mar 30, 2019    0

Drejtoria e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës pranë Këshillit tëQarkut Tiranë organizoi një takim me Drejtorinë e Zhvillimit Rural në Bashkinë e Tiranës dhe specialistët ZMAT-ve në...

Mar 29, 2019    0

Prefekti i Tiranës Znj. Suzana Jahollari në praninë e Zëvendëskryetares së Këshillit të Qarkut Tiranë zj. Bora Panajoti në bazë të urdhrit Nr. 6 të vitit 2017 të Kryeministrit Edi Rama për “Për...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme