Qarku Tirane

Situata emergjente dhe në Bashkinë Vorë, Aldrin Dalipi: Sa më pranë qytetarëve në këto momente të vështira

Published at : 28/11/2019 - 18:33

Kreu i Këshillit të Qarkut Tiranë , Aldrin Dalipi vizitoi sot Bashkinë Vorë, ku mori pjesë në mbledhjen e shtabit vendor të emergjencave civile ndërkohë sëbashku me ekspertë zviceranë të emergjencave ndoqën organizimin e punës për qendrën e re të pritjes ku do strehohen qytetarët e prekur nga tërmeti.

Bazuar në kushtet e vështira të motit, pritet të ketë reshje dhe qendra e re do të jetë më e sigurtë për banorët.