Qarku Tirane

Njoftim: Mbledhja e radhës e Këshillit Konsultativ

Published at : 17/09/2019 - 17:43

Mbledhja e radhës e Këshillit Konsultativ do të mbahet ditën e Enjte më datë 26 Shtator 2019 në orën 10.00.

Këshilli Konsultativ bashkëdrejtohet nga Zëvendësministri i Brendshëm, Znj.Romina Kuko, përgjegjës për koordinimin e pushtetit vendor dhe si Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë, Z. Aldrin Dalipi.

Pranë Këshillit Konsultativ funksionon edhe Sekretariati Teknik nën drejtimin e Agjencisë për Mbështetje të Vetëqeverisjes Vendore (AMVV) nën drejtimin e Z. Bekim Murati.