Qarku Tirane

Lajme

Jan 28, 2021    0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi mori pjesë në ceremoninë homazh për 102-vjetorin e ndarjes nga jeta të Ismail Qemalit, themeluesin e Shtetit Shqiptar dhe udhëheqësin e...

Jan 28, 2021    0

Grupi Punues i Peshkimit dhe Akuakulturës i CPMR-së zhvilloi një takim teknik në 22 Janar,online. Takimi synoi të ofrojë një azhurnim të rregullores EMFF 2021-2027 dhe gjithashtu ishte një mundësi...

Jan 28, 2021    0

Takimi i Parë i Partnerë të Ekosistemeve Rajonale Kulturore dhe Krijuese (CCRE-S3), u zhvillua online si vijim i seminarit Online të organizuar në kuadër të Javës së 18-të Evropiane të Rajoneve...

Jan 17, 2021    0

U zhvillua ceremonia përkujtimore për përvjetorin e 553-të të ndarjes nga jeta të Heroit Kombëtar Shqiptar Gjergj Kastrioti Skenderbeu. Në këtë ceremoni morën pjesë Kryetar i Këshillit të Qarkut...

Jan 13, 2021    0

Me rastin e 108-Vjetorit të krijimit të Policisë Shqiptare në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë u zhvillua një ceremoni, ku pjesëmarrës ishin Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë...

Dec 29, 2020    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko...

Dec 17, 2020    0

Zhvillohet webinari on-line me mbështetjen e MED Komunitetit të Turizmit të Qëndrueshëm në kuadrin e Asamblesë së Përgjithshme të XVII AIE.
Përhapja e COVID-19 ka gjeneruar krizë të paparë...

Dec 17, 2020    0

U zhvillua online Asambleja e Përgjitshme e XVII e Eurorajonit Adriatiko-Jonian me pjesëmarrjen e 33 rajoneve anëtare, ku përfshihen gjithashtu rajonet shqiptare si Qarku i Tiranës, Lezhës,...

Dec 14, 2020    0

Ministria e Brendshme dhe Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, me mbështjetjen e projektit të Ambasadës së Zvicrës "Bashki të Forta", organizuan ceremoninë e shpalljes së Fituesve të...

Nov 24, 2020    0

U zhvillua diten e sotme Webinar-i organizuar nga MedCoopAlliance mbi temën "Drejt një Strategjie Rajonale të rinovuar për Mesdheun +25".
Kjo event online synonte të kontribuojë në debatet e...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme