Qarku Tirane

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë

Association of Albanian Regional Councils

May 13, 2016    0

Në kuadër të “Ditëve të hapura të IPA Adriatic CBC” u organizua tryeza e diskutimit “Parandalimi dhe lufta kundër parregullsive financiare dhe mashtrimeve në Programet e Bashkëpunimit Territorial...

Apr 29, 2016    0
Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqiperisë
...
Apr 27, 2016    0
Apr 13, 2016    0

Në fokusin e takimeve janë çështje të forta sociale si kriza e emigrantëve në Lindjen e Mesme, komunikimi dhe veprimi në kohët e krizave, zhvillimi rural dhe rajonal.
Kryetarja e Këshillit...

Mar 24, 2016    0

Kryetari i Qarkut Tiranë, z. Aldrin Dalipi zhvilloi sot një takim me z. Peter Clavelle, Drejtor i Projektit të USAID për Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore (PLGP).

...
Mar 07, 2016    0

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Korçe znj. Ana Verushi ka zgjedhur një mënyrë tjetër në prag të ditës ndërkombëtare të 8 Marsit, krijimin e Aleancës së Grave Këshilltare të Qarkut Korçë me synimin...

Feb 19, 2016    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës, zoti Aldrin Dalipi zhvilloi një takim pune me kryetarin e rajonit të Dubrovnikut, Kroaci, zotin Nikola Dobroslavic.

...
Jan 18, 2016    0

Përfundimi i korridorit Baltik-Adriatik, përfshirë edhe zgjerimin e tërë bregut Adriatik-Jon, zgjerimi i korridorit Skandinavi-Mesdhe nga veriu në jug, si dhe një lidhje më të...

Jan 11, 2016    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave  të Qarqeve të Shqipërisë  z. Aldrin Dalipi dhe nënkryetarja znj. Greta Bardeli zhvilluan në Shkodër një takim me Ambasadorin e Konfederatës së...

Pages

Subscribe to RSS - Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë