Qarku Tirane

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë

Association of Albanian Regional Councils

Jun 18, 2016    0

Për autoritetet lokale të rajonit Adriatiko-Jonian, integrimin europian i vendeve kandidate të këtij pellgu, kalon së pari përmes realizimit të projekteve konkrete që krijojnë lidhjet e nevojshme...

Jun 13, 2016    0

Ministria Financave ka ndërmarrë nismën për hartimin e projektligjit për financat vendore, i cili hartohet për herë të parë në Shqipëri.

Ky projektligj vjen pas ligjit për vetëqeverisjen...

Jun 02, 2016    0

Zv. Presidenti i Eurorajonit Adriatiko-Jonian dhe njëkohësisht Presidenti i Rajonit të Abruzzos, Itali, Z. Luciano D’Alfonso me anë të një letre i është drejtuar Presidentit të Eurorajonit...

May 27, 2016    0

Përfaqësues të SHKQSH morën pjesë në takimin e parë të grupit të punës mbi projektligjin “Për Financat Vendore” që u organizua me datë 24.05.2016 në ambientet e Ministrisë së Financave.

...

May 26, 2016    0

Nje nder prioritetet me te rendesishme te Keshillit te Qarkut Elbasan per zhvillimin e rajonit eshte edhe zhvillimi i turizmit si nje industri. Ketij qellimi i sherben edhe hartimi i Planit te...

May 26, 2016    0

Në mjediset e Këshillit të Qarkut Korçë u zhvillua takimi në kuadër të njohjes me "Rezolutën 1325" Gruaja, Paqja dhe Siguria e Këshillit te Sigurisë së OKB –se me mbështetjen e Shoqatës së Grave...

May 25, 2016    0

Im zot Lucian Avgustini, Ipeshkëv i Dioqezës së Sapës, njëkohësisht dhe Nënkryetar i Konferencës Ipeshkëvore të Shqipërisë është ndarë nga jeta në moshën 53-vjeçare.

Ai vuante nga një...

May 25, 2016    0

Më 12 dhe 13 maj 2016, më shumë se 600 pjesëmarrës morën pjesë në Forumin e 1-rë  të Strategjisë së BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit (EUSAIR), në Dubrovnik (Kroaci) organizuar nga...

May 18, 2016    0

Ditën e sotme, z.Aldrin Dalipi, Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë zhvilloi një takim me ekspertin përgjegjës për projektin “Fuqizimi i Strukturave të Qeverisjes Vendore...

May 17, 2016    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë, z.Aldrin Dalipi dhe Drejtoresha Ekzekutive znj. Blerina Guga, zhvilluan sot, një takim me këshilltarin e Ministrit të Shtetit për...

Pages

Subscribe to RSS - Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë