Qarku Tirane

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë

Association of Albanian Regional Councils

Mar 17, 2017    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë z. Aldrin Dalipi, zhvilloi një takim pune me z. Claus Neukirch, Drejtor i Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë prej janarit 2017, me...

Feb 17, 2017    0

Më datën 15 shkurt 2017 u zhvillua mbledhja e parë e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore, i ngritur në janar të këtij viti. Këshilli Konsultativ diskutoi mbi...

Jan 20, 2017    0

Për herë të parë në Shqipëri qeverisja qendrore do të jetë e detyruar të konsultohet me përfaqësues të qeverisjes vendore në lidhje me decentralizimin, financat vendore dhe funksionet e bashkive...

Nov 08, 2016    0

Rëndësia dhe roli që duhet të marrë qeverisja vendore në një kontekst krejt të ri menaxherial kërkon dhe eksperiencën dhe trajnimin e duhur të stafeve.

Për t’i shërbyer këtij qëllimi ditën...

Nov 02, 2016    0

Është organizuar sot pranë Tregut të Ri Blegtoral në Laknas, aktiviteti me temë: “Për një organizim bashkëkohor të prodhimit në fermat blegtorale, të përpunimit dhe shitjes së produkteve...

Oct 28, 2016    0

Të jesh pjesë e rajonit me vendet kandidate për në BE dhe anëtarëve të unionit kërkon një bashkëpunim dhe komunikim konkret.

Zhvillimi i komunitetit dhe ndërveprimi mes palësh kërkon që të...

Oct 05, 2016    0

Z.Aldrin Dalipi, Kryetar i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë, priti në zyrat e SHKQSH z. Andreass Gross, anëtar i presidencës së Asamblesë...

Oct 03, 2016    0

Qasje e integruar, procedura homogjene, mekanizma të përbashkët; janë këto kryefjala e konkluzioneve të dala nga projekti “Holistik” i zhvilluar në rajonin e Molises në Itali.

Projekti ka...

Oct 03, 2016    0

Profesor Manfred Ziewers, ekspert ndërkombëtar në fushën e zhvillimit ekonomik rajonal në bashkëpunim me CRLDS - Qendra e Studimit te Politikave Europiane për Zhvillimin Rajonal dhe Lokal zhvilloi...

Sep 24, 2016    0

AER (Assembly of European Regions) njofton një event të organizuar nga miqtë e “Age Platform Europe”, sëbashku me partnerët e tjerë me rastin e javës europiane të rajoneve dhe qyteteve 2016.

...

Pages

Subscribe to RSS - Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë