Qarku Tirane

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë

Association of Albanian Regional Counciles

Nov 02, 2016    0

Është organizuar sot pranë Tregut të Ri Blegtoral në Laknas, aktiviteti me temë: “Për një organizim bashkëkohor të prodhimit në fermat blegtorale, të përpunimit dhe shitjes së produkteve...

Oct 28, 2016    0

Të jesh pjesë e rajonit me vendet kandidate për në BE dhe anëtarëve të unionit kërkon një bashkëpunim dhe komunikim konkret.

Zhvillimi i komunitetit dhe ndërveprimi mes palësh kërkon që të...

Oct 05, 2016    0

Z.Aldrin Dalipi, Kryetar i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë, priti në zyrat e SHKQSH z. Andreass Gross, anëtar i presidencës së Asamblesë...

Oct 03, 2016    0

Qasje e integruar, procedura homogjene, mekanizma të përbashkët; janë këto kryefjala e konkluzioneve të dala nga projekti “Holistik” i zhvilluar në rajonin e Molises në Itali.

Projekti ka...

Oct 03, 2016    0

Profesor Manfred Ziewers, ekspert ndërkombëtar në fushën e zhvillimit ekonomik rajonal në bashkëpunim me CRLDS - Qendra e Studimit te Politikave Europiane për Zhvillimin Rajonal dhe Lokal zhvilloi...

Sep 24, 2016    0

AER (Assembly of European Regions) njofton një event të organizuar nga miqtë e “Age Platform Europe”, sëbashku me partnerët e tjerë me rastin e javës europiane të rajoneve dhe qyteteve 2016.

...
Sep 22, 2016    0

Në Ditën Ndërkombëtare të Paqes, Kryetari i Qarkut Tiranë dhe Këshillit Bashkiak, Aldrin Dalipi, adresoi sesion informues në kuadër të projektit: “Rezoluta 1325 - Të drejtat e grave, nga koncepti...

Sep 20, 2016    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë, Z.Aldrin Dalipi priti ditën e hënë, një ekip ekspertesh vlerësues të projektit të Këshillit të Evropës; “Forcimi i Strukturave të...

Sep 16, 2016    0

Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore Bledar Çuçi dhe Shefja e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri Romana Vlahutin diskutuan mbi fazën e zbatimit të Reformës Territoriale dhe...

Sep 15, 2016    0

Tirana dhe Prishtina do të rrisin bashkëpunimin mes tyre për përmirësimin e jetës së qytetarëve të dy kryeqyteteve shqiptare, por edhe për të mundësuar një organizim më të mirë të të gjitha...

Pages

Subscribe to RSS - Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë