Qarku Tirane

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë

Association of Albanian Regional Councils

Sep 24, 2018    0

Këshilli konsultativ Qeveri qendrore - vetëqeverisje vendore zhvilloi sot takimin e radhës duke diskutuar disa tema të rëndësishme.
Në cilësinë e zëvendësministrit të Brendshëm, znj. Romina...

Jul 16, 2018    0

“Këshilli Konsultativ Qeverisje Qendrore – Vetëqeverisje Vendore” zhvilloi takimin e radhës për shqyrtimin e disa dokumenteve për përmirësimin e veprimtarisë së organeve të pushtetit vendor, ku...

Jun 27, 2018    0

Më 21 Qershor 2018, Sekretariati i AER ishte në Korçë për Seminaret e Financimit të BE, organizuar nga rajoni anëtar Korçë, me pjesëmarrjen e 12 rajoneve shqiptare.

Eventi dha mundësinë të...

Jun 23, 2018    0

Këshilli i Qarkut Korçë organizoi takimin e punës midis Kryetarëve të Këshillave të Qarqeve Shqiptare dhe Asamblesë Europiane të Rajoneve, ku u trajtua përfshirja e rajoneve shqiptare në këtë...

Jun 23, 2018    0

Këshilli i Qarkut Korçë, nën vëmendjen e Kryetares Znj. Ana Verushi dhe në bashkëpunim me Asamblenë Europiane të Rajoneve AER, organizoi për herë të parë seminarin tematik "Fondet e BE dhe roli i...

Jun 14, 2018    0

Nevoja për përmirësimin e shërbimit veterinar me qëllim rritjen e kontrollit tek blegtoria, ishte një nga temat e rëndësishme të mbledhjes së radhës të Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore...

Jun 14, 2018    0

Rritja e rolit të pushtetit vendor dhe mirëmenaxhimi i financave prej tyre, ka çuar në një qasje të re për rolin e Qeverisjen vendore.

Në këtë kuadër në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë...

Apr 20, 2018    0

Asambleja Europiane e Rajoneve në datat 20 – 22 Mars 2018, zhvilloi Komitetet Plenare të Pranverës në Arad, Rumani, ku Këshilli i Qarkut Korçë mori vlerësimin "AMBASADOR i AER për Shqipërinë"....

Apr 12, 2018    0

Këshilli i Qarkut Tiranë nderoi me titullin e “Mirënjohjes”, Profesor Patrizio Bianchi.

Zoti Bianchi është Ministri Rajonal për Koordinimin e Politikave Evropiane të Rritjes, Edukimit,...

Apr 05, 2018    0

Rritja e rolit të rajoneve si qendra të inovacionit konkurrues në Europë mblodhi më 23 mars 2018 në Bruksel politikanët vendas dhe rajonalë. Ata miratuan rekomandimet për industrinë evropiane që i...

Pages

Subscribe to RSS - Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë