Qarku Tirane

Projekte

Nov 16, 2015    0

Nje projekt me rendesi te madhe per Keshillin e Qarkut Tirane gjate viti 2012 ka qene “Realizimi i Guides Turistike per Qarkun e Tiranes” . Ne te pasqyrohen objektet dhe resurset me vlera te...

Pages

Subscribe to RSS - Projekte