Qarku Tirane

Projekte

Nov 07, 2017    0

Projekt për “Asistencë për riintegrimin e viktimave dhe viktimave të mundshme të trafikimit”. Marrëveshja e nënshkruar mes Këshillit të Qarkut Tiranë dhe Organizatës “Të ndryshëm dhe të Barabartë...

Nov 07, 2017    0

Këshilli i Qarkut Tiranë ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi për t’u ardhur në ndihmë personave me aftësi të kufizuara.
Projekti ofron shërbimin e karrigeve me rrota për personat me aftësi të...

Apr 21, 2017    0

Institucioni i Këshillit të Qarkut të Tiranës në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Çiklizmit organizuan aktivitetin Çiklistik “Trofeu i Kalave”.

Qëllimi i kësaj gare çiklistike ishte...

Dec 21, 2015    0

Sot më 21 dhjetor 2015 në ambientet e Këshilli i Qarkut Tiranë firmosi një memorandum bashkëpunimi me Observatorin për të Drejtat e Fëmijëve me qëllim realizimin e mbledhjes së të dhënave...

Nov 17, 2015    0

Qarku i Tiranës shtrihet në pjesën qendrore të Shqipërisë, duke zënë një pjesë të Ultësirës Bregdetare dhe asaj të Kavajës, viset kodrinore përreth tyre dhe Malësinë e Tiranës. Ai kufizohet nga...

Nov 16, 2015    0

Në vitin 2010 Qarku i Tiranës shënonte një numër popullsie 997.380 banorë dhe një numër të përgjithshëm familjesh prej 107,311, nga të cilat 7,542 fëmijë ose 7.03 % janë familje të varfra dhe kanë...

Nov 16, 2015    0

Nje projekt me rendesi te madhe per Keshillin e Qarkut Tirane gjate viti 2012 ka qene “Realizimi i Guides Turistike per Qarkun e Tiranes” . Ne te pasqyrohen objektet dhe resurset me vlera te...

Subscribe to RSS - Projekte