Qarku Tirane

Kultura

Nov 03, 2017    0

Në tremujorin e dytë 2017, janë realizuar 217 shfaqje kulturore, duke shënuar rënie me 21,1 %, kundrejt tremujorit të dytë 2016.
Numri i spektatorëve në tremujorin e dytë 2017 është rreth 54...

May 07, 2017    0

Kryeqendra e Shqipërisë, Tirana është kthyer në “shtëpinë” e 230 artistëve të rinj nga Mesdheu dhe Europa, pjesëmarrës në edicionin e 18 të Bienales së Artistëve të Rinj “Mediterrane 18”, duke e...

Feb 01, 2016    0

Është ndarë nga jeta në moshën 96-vjeçare akademiku Kristo Frashëri. Profesor Frashëri, pinjoll i familjes së madhe të Frashërllinjve, ka qenë një ndër figurat më të njohura...

Oct 15, 2015    0

Në këtë aktivitet , Ansambli i Qarkut Tiranë u cilesua si grupi më i mirë ndërmjet 11 shteteve  pjesmarrëse.

Subscribe to RSS - Kultura