Qarku Tirane

Lajme

Lajme-Arkiva

Kryetari i Qarkut të Tiranës, zoti Aldrin Dalipi dhe kryetarja e shoqatës jofitimprurëse ODA, zonja Zana Sina nënshkruan me datë 14 shkurt 2019 marrëveshje...

Tirana festoi sot 99-vjetorin e shpalljes Kryeqytet i Shqipërisë. Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh jo vetëm në përkujtim të çasteve më të...

Nga data 4 shkurt deri më 30 prill 2019, Rezidenca e Italisë në Tiranë mirëpret ekspozitën "L’Eterno Femminino” Përfaqësimi i gruas shqiptare nga shekulli i...

Lajme-Arkiva

Feb 08, 2019

Forumi i Dhomave Adriatiko- Joniane të Tregtisë do të ofrojë 4 bursa për studentët e shteteve jo anëtare të Bashkimit Europian falë Projektit Europian AI –...

Feb 08, 2019

Pas 40 vitesh harresë, rreth 13 mijë banorët që jetojnë përgjatë Rr. “Babë Rexha” do të marrin një furnizim më të mirë me ujë. Bashkia e Tiranës dhe UKT po...

Feb 04, 2019

Sot mbushen 75 vjet nga masakra e "4 Shkurtit" në Tiranë.

Në përkujtim e nderim të viktimave të kësaj masakre, në ambientet e gjimnazit “Qemal Stafa...

Lajme-Arkiva

Kryetari i Qarkut të Tiranës, zoti Aldrin Dalipi dhe kryetarja e shoqatës jofitimprurëse ODA, zonja Zana Sina nënshkruan me datë 14 shkurt 2019 marrëveshje...

Tirana festoi sot 99-vjetorin e shpalljes Kryeqytet i Shqipërisë. Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh jo vetëm në përkujtim të çasteve më të...

Nga data 4 shkurt deri më 30 prill 2019, Rezidenca e Italisë në Tiranë mirëpret ekspozitën "L’Eterno Femminino” Përfaqësimi i gruas shqiptare nga shekulli i...

Lajme-Arkiva

Feb 08, 2019

Forumi i Dhomave Adriatiko- Joniane të Tregtisë do të ofrojë 4 bursa për studentët e shteteve jo anëtare të Bashkimit Europian falë Projektit Europian AI –...

Feb 08, 2019

Pas 40 vitesh harresë, rreth 13 mijë banorët që jetojnë përgjatë Rr. “Babë Rexha” do të marrin një furnizim më të mirë me ujë. Bashkia e Tiranës dhe UKT po...

Feb 04, 2019

Sot mbushen 75 vjet nga masakra e "4 Shkurtit" në Tiranë.

Në përkujtim e nderim të viktimave të kësaj masakre, në ambientet e gjimnazit “Qemal Stafa...

Bashkite e Qarkut