Qarku Tirane

Lajme

Lajme-Arkiva

Kryetari Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi zhvilloi një takim me grupin që trajton vlerësimin e emergjencave në nivel të qarkut si pasojë e tërmetit të fundit....

Sektori i turizmit është ndër gjeneruesit me të ardhura më të larta në Mesdhe, pjesë e të cilit është dhe bregdeti ynë e më tej.

Turizmi mbetet një...

Vendi ynë ka bukuri natyrore të mahnitshme. Në përditshmërinë tonë të mbijetesës, harrojmë të shijojmë atë çfarë na ka falur natyra, e për me tepër të dimë...

Lajme-Arkiva

Oct 01, 2019

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Moshuarve, Bashkia Kavajë pjesë e Qarkut Tiranë organizoi një aktivitet solidariteti në Shtëpinë e të Moshuarve të...

Sep 30, 2019

Solidariteti i miqve dhe partnerëve të Shqipërisë për pasojat që la tërmeti i pak ditëve më parë ka qenë prezent çdo ditë.

Presidenti i Konferencës...

Sep 27, 2019

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë ka zhvilluar dje mbledhjen e parë pas zgjedhjeve të 30 qershorit. SHKQSH drejtohet nga Aldrin Dalipi, kryetar...

Lajme-Arkiva

Kryetari Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi zhvilloi një takim me grupin që trajton vlerësimin e emergjencave në nivel të qarkut si pasojë e tërmetit të fundit....

Sektori i turizmit është ndër gjeneruesit me të ardhura më të larta në Mesdhe, pjesë e të cilit është dhe bregdeti ynë e më tej.

Turizmi mbetet një...

Vendi ynë ka bukuri natyrore të mahnitshme. Në përditshmërinë tonë të mbijetesës, harrojmë të shijojmë atë çfarë na ka falur natyra, e për me tepër të dimë...

Lajme-Arkiva

Oct 01, 2019

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Moshuarve, Bashkia Kavajë pjesë e Qarkut Tiranë organizoi një aktivitet solidariteti në Shtëpinë e të Moshuarve të...

Sep 30, 2019

Solidariteti i miqve dhe partnerëve të Shqipërisë për pasojat që la tërmeti i pak ditëve më parë ka qenë prezent çdo ditë.

Presidenti i Konferencës...

Sep 27, 2019

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë ka zhvilluar dje mbledhjen e parë pas zgjedhjeve të 30 qershorit. SHKQSH drejtohet nga Aldrin Dalipi, kryetar...

Bashkite e Qarkut